آموزش کاخن

آموزش کاخن در کرج توسط عابد خدامی با داشتن سابثه برگزاری کنسرت‌های گروهی و دوره‌های تخصصی آموزش موسیقی در کرج و همچنین آموزش موسیقی کودک در کرج کاخون یا کاخُن یک نوع ساز کوبه‌ای است. کاخن لغتی اسپانیایی به معنی جعبه، صندوق یا صندوقچه است که به نوعی ساز کوبه‌ای اطلاق می‌شود.

نوازنده کاخن بر روی آن می‌نشیند و با ضربات کف دست و انگشتان که بر روی صفحه جلویی (تاپا) و صفحات کنار و بالای ساز می‌کوبد، صدا تولید می‌کند. همچنین از ابزارهای نوازندگی دِرام و دیگر سازهای پرکاشن نظیر مَلِت‌ها(mallets)، استیک‌ها (sticks) و بِراش‌ها(brushes) در نواختن کاخن هم استفاده می‌شود.

کاخن عمدتاً در موسیقی آفرو-پِرویی و همین‌طور سبک‌های معاصر فلامنکو مورد استفاده قرار می‌گیرد. اصطلاح کاخن به سایر آلات کوبه‌ای جعبه‌ای شکل مورد استفاده در موسیقی آمریکای لاتین مانند cajón de rumba (مورد استفاده در موسیقی رومبای کوبایی) و cajón de tapeo (مورد استفاده در موسیقی محلی مکزیک) اطلاق می‌شود.

 

آموزش کاخن

 

انواع کاخن برای آموزش کاخن

در دو نوع ساز وجود دارد:

۱. کاخن‌های ثابت

کاخن‌های ثابت دارای فنر یا سیم گیتار می‌باشند. این نوع ساز صدای یکنواختی تولید می‌کند و قابلیت تنظیم ندارد. اما این ویژگی ربطی به حرفه‌ای بودن و یا نبودن ساز ندارد و برند‌های بسیار معروف دنیا نیز از این مدل ساز‌ها بسیار تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

۲. کاخن‌های رگلاژی

این نوع کاخن دارای فنر یا سیم گیتار می‌باشند، ولی قابلیت تغییر صدا را نیز دارند. این مدل ساز‌ها در نوع فنری قابلیت شل شدن فنر و پخش شدن صدای چوب، و در نوع سیمی قابلیت کوک شدن همانند گیتار برای زیر و بم شدن صدا را دارند. کاخن جعبه‌ای چوبی به شکل مکعب مستطیل ایستاده‌ است.

4 طرف آن با تخته‌های چوبی به ضخامت ۰٫۵ تا ۰٫۷۵ اینچ (۱٫۳ تا ۱٫۹ سانتی‌متر) و سطح اصلی آن که تاپا (tapa) نام دارد با تخته سه‌لا ساخته شده‌است. در قسمت پشت کاخن (و گاهی اوقات در سمت چپ یا راست آن) حفره صدا (sound hole) قرار دارد.

کاخن در اصل فقط جعبه‌ای چوبی بود اما در حال حاضر امکانات بیشتری بر روی آن قرار گرفته‌است. پایه‌های لاستیکی یا پلاستیکی و انواع فنرها که برای ایجاد صدایی زنگ‌دار در داخل و پشت تاپا نصب می‌شود. برگزاری دوره‌های موسیقی و همچنین کنسرت‌های گروهی از فعالیت‌های آموزشگاه موسیقی در طالقانی می‌باشد.

 

کلاس کاخن در کرج – تدریس کاخن در کرج

آموزش کلاس کاخن در کرج در آموزشگاه موسیقی ترنگ نزد اساتید مجرب موسیقی انجام می شود. دوره های آموزش این ساز به صورت سه دوره کاملا تخصصی و برای هنرجویان مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می گردد.

این ساز در روزهای مختلف هفته و توسط اساتید حرفه ای این ساز که همگی از اساتید تحصیل کرده موسیقی و دارای تخصص برای آموزش ساز های کوبه ای می باشند تدریس می گردد.

ساختار ساز کاخن

کاخن (کاخون) جعبه ای است که چهار طرف آن از چوب ساخته شده و سطح اصلی آن از چوب سه لایه ساخته شده است. کاخن در ابتدا جعبه ای ساده بوده ولی بر اثر تکامل این ساز پایه و فنر و سیم برای ایجاد صدای متفاوت به آن اضافه شده است. تفاوت در صدای کاخن ها به دلیل تفاوت در شکل کاخن و جنس و ضخامت چوب آن و همچنین تفاوت در حفره ای که در پشت آن قرار دارد است.

ارتباط با آموزشگاه موسیقی ترنگ

شماره تماس : ٠٢٦٣٢٢٢١٥٤٩۰۲۶۳۲۴۰۰۹۳۲ 

تلفن همراه : ۰۹۱۰۸۸۵۹۹۰۳

اینستاگرام : tarangacademy

تلگرام : tarangacademy

آدرس: کرج، خیابان طالقانی جنوبی، نبش کوچه جمالپور،ساختمان کاج، طبقه اول، واحد چهارم

واتس آپ 

آموزش پیانو در کرج – آموزش سنتور در کرجآموزش ویلن در کرجآموزش قانون در کرج – آموزش گیتار بیس در کرج – آموزش عاشیقآموزش تنبکتدریس دف در کرج

1 پاسخ
  1. تمنا
    تمنا می گوید

    سلام و درود به شما
    میخواستم تشکر کنم از آموزشگاه عالیتون
    بعد از گشتن دنبال بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج با آموزشگاه شما آشنا شدم و الان نیز در کلاس آموزش کاخن در کرج این ساز رو یاد میگیرم و روند تدریس و آموزش بسیار عالیی دارید ممنون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *